Drifting!

Ny drifting bane er snart på plass!!

Klubben jobber nå med å få på plass en driftingbane på ca. 100m2 i klubblokalene. Det har vært et "byggeprosjekt" en stund etter at riving av eksisternde vegger ble påbegynt i begynnelsen av 2011.
Vegger skal nå tas ned og metalldragere settes opp for å støtte opp himlingene. Arbeidet er påbegynt og skal sluttføres i midten av januar. Arbeidet skulle vært klart i desember, men p.g.a. stort arbeidspress hos montøren så ble dette utsatt til januar. Så snart dette arbeidet er gjort ferdig så er det bare for drifting gjengen og klargjøre gulv etc. 

Oppdatert: (13.12.2011)

Hvordan skal det bli?
Vi ser for oss et rom hvor vi legger opp til et drifting miljø med dekor på vegger og kanskje bygninger på gulvet i tillegg til banemerking. Her må det lages en plan. Materiealer må kjøpes inn av penger som klubben ikke har i dag. Her er det med andre ord mye opp til drifting gjengen å bidra. Dugnadsånd er et stikkord, så her er det bare å komme med forslag. Vi er sikre på at med litt felles fokus, så kan vi få til mye bra. 

Status på anlegget
Pr. dag - 21 Januar 2012, har vi fått revet ned vegger og støttet opp himling. Ca. 80 m2 er nå snart disponiblet. Mini-Z banen på ca. 50m2 ligger side om side. Lokalet er lyst og trivelig, og man ser rett inn mot touringbanen den vegen bildet er tatt fra. Ut vinduet ser man rett ned på fotballbanen til Melløs stadion. Neste steg er å sparkle opp gulvet, legge nytt belegg og så markere banen. Vi tenket oss å få frem en skikkelig veg, med gule midlinjer, gress og små bygniger. Alt som skal til for å få frem et skikkelig driftingmiljø. Det er dere som liker å drifte som må bidra tilå få dette ferdig. 


Hva kan du bidra med?
Er du interessert i være med å kjøre drifting? Meld deg din interesser her så vi få litt greie på hvor mange det er snakk om. Da er det lettere å budsjettere. Har du ideer, og forslag til løsning? Har du tilgang til billige og kanskje gratis materialer? Hjelp oss, så får vi banen raskere på plass! Det er lurt å også se etter sponsorer som kanskje kan bidra med litt kroner.


Meld din interesse ved å skrive deg inn her.

Her er det noen filmer til inspirasjon. Filmen til høyre fra Drammen RC Klubb:

 
  


Print artikkel Skriv ut artikkelen