Om oss

Moss RC Bil Klubb ble stiftet 13 januar 2009. Interessen for RC Bil kjøring i Moss var stor lenge, men det manglet en klubb for å få til aktiviteter, og for å få samlet krefter til å kunne utrette større ting til felles interesse.Etter etableringen av Kyosho butikken på Rygge Storsenter i november 2007, økte interessen i betydelig grad og behovet for å få til en klubb ble enda større. Med så stor interesse, og med et felles ønske om å starte en klubb, ble det innkalt til et stiftelsesmøte den 13 januar 2009 hvor 19 stk. møtte opp på Peppes Pizza ved Rygge Storsenter. Stiftelsesdokument ble laget og klubben ble et faktum.

Klubben har som ønske å bli driftet så profesjonelt som mulig
, og har med det hatt som formål å umiddelbart melde seg inn i Norsk Idrettsforbund under seksjonen Norsk Motorsport og underseksjonen for RC Bil kjøring. Klubben vil med dette få et bedre utgangspunkt for å få profesjonell bistand og rettledning med tanke på drift og tildeling av støttemidler. Gjennom medlemskap i Motorsport Forbundet, så vil også klubbens medlemmer få mulighet til å delta i nasjonale og internasjonale konkurranser. Ved å være meldt inn i Norsk Idrettsforbund så kan også de som ønsker øremerke 5% av tippmidlene til klubben vår. Dette er jo i seg selv meget spennende!

En klubb for store og små og med lav terskel for medlemskap har vært en viktig grunnstein i klubbens klubb filosofi. Alle skal føle seg velkomne og man kan komme med hva man har av utstyr for å kunne kjøre, søke om hjelp, råd og veiledning. Målet har hele tiden vært å søke sammen for å ha det gøy, og for å tilrettelegge morsomme aktiviteter. Alle har vært nybegynnere en gang og klubben ønsker å ta vel imot alle som har ønske om å bruke tid på denne spennende interessen.

Addresse til klubben:

Moss RC-BilKlubb
Rabekkgata 9
1523 Moss

Organisasjonsnummer: 993883255
Konto nummer: 1503.10.64470

---

Se etter ViaNett logoen på fasaden. Inngangen er på motsatt side av bygget. Det er forøvrig samme bygg hvor XL-Bygg holder til.Her finner du oss (inngang på på andre siden av bygget - mot stadion):

View Larger Map

---

Har du spørsmål rundt MossRc Bilklubb?   Da er du velkommen til å ta kontakt med oss her:

Fornavn:

Etternavn:

Mobilnummer:

Mail:

Spørsmål: