Vi oppgraderer annlegget!

Større, finere og bedre baner i 2012!

Først av alt vil vi takke alle i Moss RC for en fantastisk dugnadsånd! Oppmøtet har vært meget bra hvilket tyder på at mange gleder seg - og at engasjemanget er på topp.

Vi vil også rette en STOR takk til våre sponsorer som har bidratt med økonomisk støtte i prosessen. Uten sponsorer hadde vi ikke hatt mulighet til å få til det vi har gjort.

Banene er nå klare, så det er bare å komme å kjøre. Under finner dere litt bilder fra prosessen i år.  

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (13.10.2012)

Vesentlige endringer i 2012: 50 m2 større bane nederst, 100% avrettet gulv, nytt teppe, flyttet kjøretårn, felt ned tidtagningskabel, laget en tidtager bås, varme generator på 5-8000 kw med sponset drift, maling, dekorering, fornyet driftingbanen, ny rømningsvei m.m.

Før vi utførte endringer: (bildet under er tatt 27 januar 2012)

Før:

Etter:

Banen er tørket er ser meget bra ut! Rettere kan det ikke bli.Da er vi ferdige med opprettingen av gulvet! (4 juli) Det gikk med over 6,3 tonn masse da vi rettet opp hele rommet - ut i alle kanter. Totalt etter utvidelse er lokalet nå på ca. 330 m2. Vi var redde for at massen skulle renne gjennom siden det var ganske store sprekker flere steder. Vi kunne faktisk se gjennom gulvet :-) Vi hadde gjort en god jobb siden det ikke forsvant en dråpe! Nå skal det bare tørke ut litt. Det ser MEGET bra ut!!! Massen er tynn som vann, og gulvet retter seg opp selv. Vi kan i tillegg pusse lett over gulvet om vi ønsker, men det er neppe nødvendig da vi skal legge på teppet. Det skal bli spennenende å gå ut på gulvet for å sjekke resultatet nærmere. Da er vi klare for å bygge kjøreplattform + at det skal lages banelyout m.m. Teppe ligger og venter på oss :-)


08.50 Gulvet er er ferdig rettet opp!Kl.08.30 Snart havlferdigKl. 08.00. Pumpebilen har kommet.Da er dugnads dag 2 (28 juni) gjennomført. Vi fikk sponset maling og fugemasse, og har nå malt alle vegger - samt tettet alle sprekker i gulvet. Det SKAL nå være tett, men vi tar en ekstra sjekk før vi legger på 4 tonn flysparkel. Nå skal gulves først støvsuges og primes. Flysparkele kommer med pumpebil onsdag 4 juli kl. 08.00. Priming kommer mandag. Det betyr at gulvet må primes tirsdag kveld. Hvem kan hjelpe til med det?Teppet på 480 m2 er som sagt på lager. Før teppe legges ut skal gulvet gjøres speilrett. Kjørepodiet er tatt bort, det gamle teppet er fjernet og gulvet ble støvsuget i går. I dag - 27 juni - skal vi preppe gulvet før 4 tonn flysparkel skal på. Da bør helst gulvet være tett, slik at ikke naboen under får sparkel i håret... :-)
Det er snart tid for oppgradering av banen vår! Etter påske slår våryren innover oss, og  innesesongen går inn i en litt roligere periode, eller? Supert utevær gir ikke så mye "inne lyst", men med været i Norge vet man jo aldri. Det er enda bra med aktivitet i lokalene når solen er bak skyene :-)

Uansett så har vi store planer for høsten og legger opp til et strøkent anlegg med spennende og morsomme aktiviteter.  Vi har hittil fått inn ca. 40.000,- i sponsormidler og har mål om å få inn ytterligere 30.000,- Vi har nå uansett nok penger til å få sparklet opp banen slik at den blir 100% strøken. Det blir kjørt på med 4 tonn sparkelmasse fra pumpebil. Deretter vil det legges et helt nytt teppe. Selv den råeste entusiast skal bli fornøyd, og vi gleder oss til å også å se flere av 1:12 track folket på banen.

Vi skal også male vegger vegger, kjørepodiet samt at vi skal dekorere med banner og annet. Vi har spennende målsetninger for driftinganlegget også, og har stor tro på at denne benen vil bli helst spesiell. Det vil bli lagt teppe, vegger vil dekoreres, og dekor vil skape det rette miljøet på banen. det kommer til å bli heftig!

Mai er en travel måned for mange, men følg med på siden her. Det vil snart dukke opp datoer for dugnad og morro. Da håper vi også vil se deg der.

Print artikkel Skriv ut artikkelen