Scalextric

Scalextric

Alle har vel kjørt bilbane før? Klart det var morro! Dette er fremdeles noe mange holder på med og vi vurderer derfor å lage en egen bane for dette hos MossRC. 

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (12.3.2012)

Vi har faktisk et meget egnet rom klart på ca. 15-20m2 ved siden av Mini-Z banen. Dersom det er interesse nok for dette, skal man ikke se bort fra at dette er bane nr. 4 som snart kommer på plass hos oss!

Velkommen til Scalextric Digitaleverden med alle mulighetene det tilbyr! MossRC ønsker vi å samle alle fartsglade mennesker som kan bli med på skape liv og røre på anlegget. Scalextric er morro for både unge og gamle, erfarne og uerfarne. Dette kan være en fin start for de yngste, det er rimelig å komme i gang og det egner seg også meget bra i event sammenheng. 

Kjør opp til seks biler samtidig. Du kan selv velge når du om du ønsker å skifte spor når du kommer forbi skiftesporene. Det hele styrerer du med en ekstra knapp på handkontrollen. Nå er det mulig å kjøre taktisk!


Flere digitale biler kan kjøpes, eller du kan også konvertere de aller fleste 1:32 skal analoge biler. D
Digital rundeteller, kan holde oversikt på hvem som ligger i tet runde for runde.Hele 6stk biler kan kjøre samtidig med Advanced Six Car Digital Powerbase(C7042) strømforsyningen. Scalextric digitalbaner er forøvrig 100% kompatible med standard Scalextric banedeler.

Under ser sere noen forskjellige banlayouts. I Oslo finnes det en egen klubb som heter Damstredet Racing. Der er det ukentlig stor aktivitet. De har allerede vært i kontakt med oss, og stiller gjerne opp som konsulenter.


DR logo mikroFleischmann ny 2012

---Print artikkel Skriv ut artikkelen