ViaNett Cup 1 av 7 - 4 nov.

Da har vi gjennomført sesongens første klubbløp. Knallmorro!!! Med 36 påmeldte biler i 3 klasser, ble dette å betegne som en strålende "dåp" for oss. Med NorgesCup hos oss10 februar, er det jo greit å ha litt trening først.

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (04.11.2012)

Det er deilig å se at ting fungerer når man har lagt ned så mye tid i forberedelser på anlegget. Alt fra kjøreunderlag, til tidtagnigsutstyr og brannsikring må være i orden. Vi var også spente om antall førere ville bli en utfording på noe vis,  men her var det god plass til alle. Vi hadde lett klart å huse 20 mann til med egne mekkeplasser om det skulle være behov.

Det ble kjørt 3 løp i 3 klasser: 1:10 Touring Modified (Elite), 1:12 track (Elite) og M-Chassie (nybegynner og vidrekomne). Alderspennet var fra 7 til 62 år i skjønn forening. Det som er så trivelig med denne hobbyen er at den passer for alle - i alle aldre! Alle klasser har 3 innledende kvalifikasjonsheat. Resultatene her, plasser deg i enten A eller B finale. Deretter kjøres det 3 finale runder i hver klasse hvor sammenlagt summen av de 2 beste rundene er tellende.

Programmet startet kl. 10.00 og gikk i ett frem til ca. 17.00. Tidtagninsystemet styrer tidsplanen hele dagen, og løpsleder har kontroll på progresjonen mens han spriter opp løpet med oppdateringer, kommentarer, musikk og dommeravgjørelser. Ufin kjøring kvitteres med en straffestopp på noen sekunder. Niclas Roos var løpsleder, og loste oss gjennom dagen med stø hånd.  En stor takk til deg Niclas!

Med dette velykkede arrangementet ser vi oss rustet til NorgesCup 10 februar, men vi skal enda arrangere noen løp før det! Vi har fått gode konstruktive tilbakemeldinger for å gjøre noen enkle forbedringer, noe vi skal fikse til neste løp. For 9 desember braker det nemlig løs igjen. Velkommen skal du være! Meld deg på nå.

Under fra venstre: Kristoffer -13 plass M-Chassie, Artur Olai 14 plass M-Chassie, Magnus vinner av B-finale 1-10 Touring MOD, Christian - vinner av B-finale M-Chassie

Under:  Resulater 1:12 Track. 1 plass Trygve Bull Freng, 2 plass Lars Haugen, 3 plass Hans Nicolaisen

Under: Resultater 1:10 Mod 1 plass Adrian Berntsen, 2 plass Petter Berntsen, 3 plass Joakim Nicolaisen

Under: Resulater Tamiya M-Chassie 1.plass Morten Horgen, 2.plass Roy Bråten 3.plass Tore Fossberg

Under: Løpsleder Niclas Roos ledet oss med stø hånd gjennom hele dagen.