Velkommen til MossRC

Velkommen til Moss RC Bilklubb!

Kjære alle gale RC venner som liker fart, spenning, utfordringer, sosialt samhold - og som avskyr dårlige TV reklamer og regntunge høstdager: Velkommen til Moss RC Bilklubb!

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (15.11.2012)

Etter reåpning av anlegget 10 oktober med utvidet hovedbane, nytt teppe, driftingbane m.m., har tilsiget av førere fra nær og fjern vært meget bra. Vi setter stadig nye oppmøte rekorder mens nyheten om anlegget sprer om seg.  Den nye (gamle) M-Chassie klassen har på kort tid hatt en eksplosiv vekst og latterkulene sitter løst i den avslappede klassen. Dette er garnantert en klasse for deg som er mest glad i kjøre fremfor å skru!

Nye klasser vurderes stadig. Kanskje F1 biler fra Tamiya er det neste på listen?

Hvor gøy kan dette egentlig være? Er RC bare for særinger? Vel, dukk opp - prøv - og du er trolig solgt! 

Vi i Moss RC ønsker deg velkommen til anlegget enten du er helt ny, eller en erfaren sjåfør. Vi vil hjelpe deg i gang og gi deg råd og vink underveis. Kanskje det finnes det en bil du kan få prøve?

Med ulike klasser og kvalifikasjoner, vil vi sette av tider til de ulike klassene i løpet av timen. Sjekk klokkene på veggen, eller spør vaksjefen når det passer for deg å kjøre.

Følg med på åpningstidene våre - og på våre facebooksider. Vil vil tilpasse tilbudet til våre medlemmer etterhvert. Sjekk åpningstidene våre for å se hvilke dager som som passer best for deg. 

Meld deg inn i klubben nå. Da gjelder medlemskapet ditt ut 2013!

Har du spørsmål, så ikke nøl med å komme innom, eller ta kontakt. Vi sees!

Klikk på bildet under for å se video!
Print artikkel Skriv ut artikkelen