Nye sponsorer

Nye sponsorer til klubben

Vi jobber løpende med å skaffe nye sponsorer til klubben... 

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (16.12.2012)

Antrade med butikk i Ski, og Mikronor med butikk i Oslo ved Alnabru, og i Fredrikstad.

Det er viktig med gode hobbybutikker i nærheten som både har utvalg og kompetanse på produktene. Fra før har vi Modellspeialisten på Rygge storsenter som har vært med fra starten (Butikken har nettopp skiftet navn fra Kyosho Rygge). 

Antrade er offesiell importør av X-Ray som er en av verdens ledene merker på proffbiler.X-Ray er et dominerende merke også hos MossRC og vi kan anbefale alle å kjøpe dette merket om man ønsker å kjøre aktivt med touring biler. Ikke bare er dette bilen som stort sett vinner alle norske mesterskap, man man får også meget god veiledning og ekspertise i klubben, samt en bra dele tilgang.  Både Adrian og Petter Berntsen kjører nå X-Ray T4 og begge har vist meget sterke resulater med disse bilene. Både Petter og Adrian treffer du stadig his MossRC. Besøk butikkens nettside her for mer informasjon, eller ta kontakt med oss i klubben før du velger din neste proffbil.
  


Mikronor fører en rekke merker innenfor bil (Hpi, Traxxas m.fl,) men har i tillegg spesialisert seg mest RC helikoptere og fly. Mikronor har 2 flotte butikker som absolutt er verdt å besøke.

Print artikkel Skriv ut artikkelen