Nytt teppe skal snart kjøpes

Nytt teppe? - Ny banelayout!

Klubben stilte med nytt teppe 10 oktober, men etter mange, mange tusen runder (over 7 tusen runder bare på M-Chassie løpet 30 desember), har teppet begynt å bli noe slitt.

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (25.1.2013)

Teppet gir enda et meget bra grep og det er supert å kjøre på, men det loer litt - samt at det begynner å bære preg av litt hull. Hullene fikser vi, men loingen er det ikke så mye å gjøre noe med. Rett valg av neste teppe er derfor meget viktig. Klubben betalte omlag 12.000,- for dagens teppe på rundt 450m2. Vi har nå et behov for 286m2 (11 X 26 meter).

Det er ingen grunn til engstelse, og det er ingen feil med dagens teppe sier Trygve Bull Freng etter søndagens gjennomgang av teppet (27.1). Teppet er enda meget bra å kjøre på, og ved gjevnlig støvsuging, blir også problemet med loingen betydelig mindre. 

(Trygve Bull nr. 2 fra venstre på bildet)


Ca. 1 time etter møtet over, ble banelayoutet fikset på. Dette virker lovende.MossRC kommer til å etterstrebe å ha et TOPP anlegg, og det har kommet diverse signaler om at vi bør vurdere å gjøre noe med teppet. Det er en relativt høy kostnad å ta 2 ganger i sesongen for en liten klubb som oss, men om både interessen og forslagene er gode nok, så kjører vi på. Dersom vi skal bytte teppe før neste sesong, kan det hende at vi må foreta en kronerulling. MossRC betaler uansett minst 50% dersom teppet byttes i innehverende sesong.

Calandra Racing Consepts inc kan tilby CRC teppe og meget interesante baneskillere. Det er jo ingen grunn til at vi ikke skal ha det beste... ;-) 

Ta gjerne en kikk på linkene:

Baneskillere

CRC Teppe


Hva slags teppe bør vi ha, og hvor skal det kjøpes? Kom gjerne med innspill og konkrete priser. Bestemmer vi oss - og vi finner det økonomisk forsvalig, tar det ikke lang tid før et nytt teppe er på plass. Send en mail til torstein ( @ ) vianett.no, eller kom med forslag på våre facebooksider.

Velbekomme!Print artikkel Skriv ut artikkelen