NC3

NorgesCup!!!

Vi er klare til helgens fest. Er du? Det er enda mulig å melde seg på frem til 19.00 i kveld fredag! Merk at denne helgen er det kun kjøring for påmeldte sjåfører til klubbløp lørdag - og til NorgesCup søndag. Dette gjelder også fredag.

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (08.2.2013)

Nå er det like før det braker løs for helgens NorgesCUP, og vi oppdaterer dere her løpende om saker og ting.

I god dugnadsånd har vi gjort annlegget klart etter beste evne. Teppet er preppet og ser nå strøkent ut. Vi har satt opp 15 nye mekkeplasser i kantinen med egne strømpunkter. Vi har montert opp 4 ekstra høytalere (mekkerom, kantine, teknisk). Kiosken er fyllt opp, og vi har vasket toalettene og anlegget forøvrig - og alle heat er nå satt opp.

Merk:

- Det er kun tillatt for trening/kjøring for deltagere i klubbløp og i NorgesCup på helgens arrangement
- De som er betalende deltagere lørdag og søndag, kjører gratis fredag!
- Det ER mulig å etteranmelde seg til løpet frem til fredag 19.00. Send i så fall umiddelbart en melding ved å trykke her. I forbindelse med NorgesCup vil det koste 150,- ekstra å etteranmelde.
- Det blir mulig å kjøpe varm mat på klubben lørdag.

Åpningstider:
Fredag: 17.00 - 22.00 (kanskje lengre)
Lørdag: 08:00 - 20.00 (kanskje lengre)
Søndag: 08:00 - 18.00


ViaNett Raceway Chillout Room
ViaNett stiller med Chillout Room for de som ønsker litt avkobling i pauser og etter kjøring. Der finnes: bordtennis, dart, massasjestol, fotballspill og playstation maskiner. Se bilder nederst i artikkel.

Hvordan finner du oss?
Søk etter Vianett, Rabekkgaten 9, 1526 Moss på Google, eller se her. Vi holder til i samme bygg som XL-Bygg. Det står ViaNett på fasaden, men inngangen er på baksiden. Det vil stå skilt ved veien, og på døren.

View Larger Map

Parkering
Merk at det kan bli litt parkeringskaos foran klubben. Det er STRENGT FORBUDT å parkere foran kjøreporten døgner rundt. Ellers har vi god parkeringsplass foran bygget. Jeg oppfordrer alle i klubben til å parkere på P-plass anvist på bildet slik at gjestene våre kommer nærmest.


Vi gleder oss til å se dere. Ikke nøl med å ta kontakt. Om det er noe dere lurer på, eller dere trenger hjelp så send en melding eller ta kontakt med Torstein på tlf. 93028660.Noen oppdaterte bilder:

Nypreppet og strøken bane


Kantine med 15 ekstra mekkeplasser og strømpunkter


Publikums stoler er på plassViaNett Raceway Chilloutroom


ViaNett Raceway Chilloutroom


Print artikkel Skriv ut artikkelen