ViaNett Cup runde 6 - vel overstått!

Da er sesongen 2012/2013 offesielt avsluttet med en veldig trivelig, spennende og vellykket avslutningsdag. Det ble kåret både ViaNettCup Runde 6 vinnere, og sammenlagt seier vinnere. Klubben vil gjennom sommeren ikke ha faste åpningstider før september/oktober. Det er nå 10 nøkkelvakter i klubben som er sertifisert for å kunne åpne klubben etter eget ønske. Når disse velger å ha åpent, vil det annonseres på facebook.

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (21.4.2013)

Det ble fantastisk spennende dueller i alle klassene, men det var spesielt spennende i M-Chassie. Trond fikk sin etterlengtede - og meget fortjente seier i denne siste runden! Det var så jevn og vakker kjøring at løpsleder ble nesten rørt! Vi håper flere blir med å kjøre i denne utrolig morsomme klassen gjennom neste sesong. Det må også nevnes at klubbens lille super talent - Sebastian Huse,  virkelig kjørte jevnt og flott i alle løp. Det er moro og kjøre sammen både store og små. Vi gleder oss også til å følge Alexander videre som vi spår kommer til bite fra seg i kommende sesong. Gutter og jenter! Hva venter dere på? Kom og bli med oss i MossRC. Vær velkomne til å ta del i moroa! Under finner dere bilder fra eventet 21 april 2013.

Alltid blide May-Britt vartet opp i kiosken.

Vinnere av M-Chassie: Fra venstre Morten Andersen (2), Trond Brubak, Morten Horgen (3)

Vinnere av Stock: Sebastian Huse (2), Vidar Baltsersen (1), Gunnar Bekkemellem (2)

Vinnere av Modified: Ole Nordal (2), Tore Forsberg (1), Sebastian Huse (3)

Sammelagt seier i ViaNett Cup: Tore Forsberg (Modified), Vidar Baltsersen (Stock), Roy Bråthen (M-Chassie)