Bedriftsevent på Vianett Raceway

Bedriftsevent - Serit Itum Skagerak AS

«Kombinasjonen av læring, inspirasjon, teambuilding og action hos ViaNett på ViaNett Raceway ble en super opplevelse. Dette kan vi anbefale!» Kjetil Sætre – Salgs – og markedsdirektør hos Serit Itum Skagerak AS.

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (22.4.2013)

Torsdag 18 april hadde SMS spesialisten ViaNett besøk av Serit Itum Skagerak AS fra Sandefjord - en ny kunde av ViaNett AS.  Det jo selvsagt strålende å kunne kombinere både business og pleasure. Her ble det gjennomført både SMS opplæring, kjøreskole og et kjøreevent på ViaNett Raceway. Det var god stemning og imponerende kjøring i finalen. Det ble kjørt 3 grupper med 5 kvalikrunder a` 5 runder. Deretter bel det kjørt A,B og C finaler der beste i B og C finale fikk opprykk til a A finale.Kjempegøy og et strålende innendørs team/firmaevent.

SERIT Itum Skagerak AS er en del av Serit som er et landsdekkende kompetansenettverk med over 300 IT-spesialister. I 2012 hadde Serit en omsetning på 680 mill. NOK og var 3. størst i landet. Med ”Ett kontaktpunkt” for IT tjenester, telcom, digital signage og ERP, er det enkelt å få service og hjelp.

ViaNett Raceway Itum Skagerakk Serit

ViaNett Raceway Itum Skagerakk SeritPrint artikkel Skriv ut artikkelen