Perfekt aktivitet for utdrikningslaget til Lars August

Perfekt aktivitet for utdrikningslaget til Lars August

Det viser seg å være helt riktig å starte en begivenhetsfylt dag på Vianett Raceway. Et utdrikningslag er sammensatt av både kjente og ukjente, og allerede etter de første kvalifiseringsheatene var isen smeltet og stemningen i taket. Det er et glimrende utgangspunkt for å få humøret på topp i gruppa uten forgripe seg på champisen for tidlig. Det kan få katastrofale følger.

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (24.5.2013)

For de fleste var dette det første møtet med RC-biler  –  i alle fall hvor alle stiller til felles start og målet er førstemann til mål. Prikken over i-en er naturligvis at løpslederen vår, Niklas, sørget for å holde spenningen på topp med profesjonell sekunderin. Han sørget også for at de som ble fristet til å ta snarveier og skitne knep fikk sin velfortjente straff.

På denne måten fikk flere av gutta i laget kjenne hva konkurransenerver er, samtidig som fokuset på best mulig plassering ble viktig siden det var begrenset med plasser i A-finalen. Vi kjørte i tre grupper som kvalifiserte seg til semifinale, med B og A-finale til slutt. Å få starte i A-finale ble ikke bare ansett som en stor prestasjon, men også som et privilegium. Det ble mye kjøretid for hver deltaker, og siden den velkjente M-chassisen tåler det meste var det ikke mange tidsavbrudd i form av reparasjoner heller.

Utover kvelden og natten ble RC-bilene et samtaleemne igjen og igjen. Dette kicket kommer mange av gutta garantert til å oppsøke igjen, og vi gleder oss selvfølgelig til å ta dem i mot som nye medlemmer i Moss RC.


Tusen takk for et glimrende arrangement!
Trygve Walle

på vegne av Lars Augsust Østerlie sitt utdrikningslag. 
Print artikkel Skriv ut artikkelen