Friday - TacoRaceParty

Friday - TacoRaceParty

Vel overstått TacoRaceParty! Sosialt samvær, racing og mingling er litt av pakka hos MossRC. Kjøring og mekking er gøy, men i lag med trivelige venner blir det enda morsommere!

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (03.11.2013)

Med 11 mann til mat, og 16 mann til kjøring ble dette en veldig trivelig kveld! Maria har donert klubben en super bord-stekepanne som gjorde tacosteking til en lek. Tusen takk Maria! Nær 3 kg kjøttdeig med tilhørende tacotilbehør ble konsumert (nesten). Lene bisto som kjøkkenassistent mens de øvrige koste seg med kjøring mens taco duften oste rundt i lokalene. Til dessert ble det en hjemmelaget spesialbrownie med store, innbakte sjokoladebiter - og vanlijeis, Nam!!

Det ble kjøring av både touring og M-Chassie - uten at det ble arrangert noe annet en "sprint" løp. Dvs. løp uten tid, men først i mål på antall runder. Det er alltid moro - og enklet å gjennomføre. Undertegnede fikk justert inn sin egen WV-Beatle, og øvrige kan dermed forvente en tilspisset konkurranse på neste M-Chassie Cup runde! Be there! Vi forventer rundt 30 deltagere i løpet av cuppen. 

Neste partyevent? Vel, dette er jo en klubb - så om noen har lyst til å invitere til fest eller annen moro så er det bare å komme med innspillet. Ideen er ikke nok i seg selv. Ideen, ønsket og gjennomføringsevnen er en viktig kombinasjon. Oppfordringen er herved gitt. Blir LapskausTurnering det neste? Prisen var: 

200,- inkl. Raceticket, Tacomeny, dessert og fri kaffe. Ikke medlemmer betaler: 250,- 
18 års grense.Print artikkel Skriv ut artikkelen