Taco Drift Junior - 11 desember

Taco Drift Junior 11 desember!

Vel gjennomført Taco Drift Party 11 desember! Dette var for deg som er 16 år og yngre. Gikk du glipp av moroa? 

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (03.12.2013)

Å lage konkurranser med drifting byr på mange nye muligheter i forhold til tradisjonell racing. Her er det skjelden først i mål som gjelder - og følgelig er det ikke høy fart som har fokus. Tvert imot. Her er det snakk om total mestring av bilen i ulike situasjoner og settings. Vi fikk gleden av å se noen av de råeste demonstrere sin skills... Bilene er klare, motorene varmes opp, forventingene til å ta å føle på, snøen har lagt seg på banen, maten synker inn,  publikum benker seg... Klar, ferdig.... GÅ!


Sidelengs lukeparkering i trangt område: Man skal komme inn fra svingen til høyre og drifte bilen på plass på den markerte parkeringen. Det gis et poeng for hvert jul som er innenfor markeringen når bilen står stille. Det trekkes 1 poeng for hvert treff av vant og for treff av parerte biler. Totalt oppnåelig poeng er 4. Antall forsøk er 3.Sidelengs lukeparkering i åpent område: Man skal komme inn fra svingen til høyre og drifte bilen på plass på den markerte parkeringen. Det gis et poeng for hvert jul som er innenfor markeringen når bilen står stille. Det trekkes 1 poeng for hvert treff av vant og for treff av parerte biler. Totalt oppnåelig poeng er 4. Antall forsøk er 3.Don´t hit the Wall:  Man kommer inn gjennom sjikanen, drifter inn langs veggen, og skal velte dekkrekken i en drift uten å treffe veggen. Perfect hit: 3 poeng. Velt, men også treff av vegg gir 2 poeng, Treff, men ikke velt gir 2 poeng, Treff av vegg + treff av hinder som ikke velter gr 1 poeng. 


Biler klare til kjøring


Merk deg idealsporet som er satt opp. Sporet er markert som en T på ulike plasser. Man skal drifte innenfor denne T´n for å holde idealsporet. Gutter - da er det bare å trene!
 Fra Drammen og Tofte RC fikk vi et trivelig besøk av fra venstre: Kjetil Teigen, Ole Kristian Blix, Ole Johan Fuglerud og Jarle Østby Lundby (nr. 2 fra venstre på bildet over) Ole Kristian var sjefsdommer for dagen. 


Fra venstre: Robin-2.plass, Kristian-1.plass, Joakim-3.plass og Alexander-4.plass
 

Print artikkel Skriv ut artikkelen