Vel overstått Romjulsmesterskap - 30 desember

Vel overstått Romjulsmesterskap

Den 30 desember avholdt vi et uformelt klubbmesterskap i F1, Touring Stock og M-Chassis! Ta en kikk på på bildene over hvem som vant...

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (26.12.2013)

Her kommer det bilder og oppsummering: (Foto: Gunnar Bekkemellem)

I Touring Stock var det Magnus som tok førsteplassen, med Alexander og Sebastian på andre og tredje. Malin kjørte Stock for tredje gang og kjørte inn bare tre sekunder etter Sebastian på siste finaleheat. Denne gjengen blir tøff å hamle opp med etterhvert.

I klubbens første Formel 1 løp var kval og første finaleheat dominert av Gunnar, som hadde funnet grepet fra første runde. Men hva hjelper det når det hele rakner under press i finalene? Sluttresultatet viser Tore på toppen, fulgt av Ronny og Gunnar.

Fem deltakere i Formel 1 sier bare at det er god plass til flere. Er 10-12 førere som har en Formel 1 i sin besittelse i klubben, og det kan se ut til at vi bare må knekke F1-koden før det tar helt av. Er en utrolig morsom bil å kjøre, men krever litt fintuning før den sitter skikkelig. Blir moro fremover for disse bilene forsvinner ikke. Og de er helt rå å se på!!!

--

Det blir ikke mer moro enn vi gjør det til selv! Vi kjører derfor i gang med et romjuls-mesterskap den 30 desember i 3 ulike klasser. Kom å ha det gøy, meldt deg på der du ønsker - eller kom for å se.

Vi stiller i utgangspunktet ikke med teknisk, eller egen dommer, så her blir det løpsleder som kommenterer underveis - enten det blir undertegnede, eller en annen. Det er viktig med trening både på løpskjøring og på løpsgjennomføring, så vi tar det litt som det kommer. Moro skal vi uansett ha det!

Alle er velkomne til å delta - klubbmedlemmer eller ikke.

Meld deg på her: Registrering
Se hvem som er påmeldt: Påmeldte