Overstått klubbmøte 12 mars

Overstått klubbmøte 12 mars

Det ble ytret et ønske om å ha et uformelt klubbmøte for å diskutere litt rundt klassene våre, og om hvordan vi skal kunne gjøre ting bedre. Innesesongen nærmer seg slutten, og det bør allerede nå diskuteres om hvordan vi skal legge opp løpet for neste sesong. MossRC invitererte derfor til et klubbmøte onsdag 12 mars kl. 20.00

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (08.3.2014)

Tilstede var:
Tore, Ronny, May-Britt, Michael, Geir, Kim og Torstein

Raskt oppsummert:

Tirsdager - M-Chassis cup fra 19-22

Suksessen med tirsdagcuppen holder vi på. Vi ønsker også å jobbe med en rekruttklasse for M-Chassis som er ut av boksen. Kulelager kan benyttes, samt valgfrie dekk. Ellers standard. Vi setter ALLTID av tid for nybegynnere. Disse får kjøre i egen klasse og får en qual og 1 finale som begge kjøres før pause slik at de blir tidligere ferdig (ca. 21.00)

I klassen Free, følger vi regler som andre klubber bruker for modifiserte M-Chassis, og vi vil tillate fri bruk av regulatorer.

I vår egen klasse Retro beholder vi som før løs diff, Tamiya Regulator, fritt dekkvalg og karosseribegrensningene. 

Det blir frikjøring før 19.00 og etter 22.30

Touring - TT/Stock/Modified


Vi ønsker å få i gang touring under samme lest som M-Chassis. Det blir ekstra fokus på stock da dette ansees som en vikig rekrutterringsklasse. Vi håper at mange blir med i denne klassen for å sørge for så stor rekruttering som mulig. 

Modfied er selvsagt også noe man vil jobbbe med. Det er er hele tiden er spørsmål om antall og engasjement. 

TT-01/02 vurderes som en rimelig rekrutteringsklasse for touring, og kan sammenlignes litt med nybegynnerklassen. Den skal kjøres rett ut av boksen uten endringer foreløpig. Du har sett videoen av TT-02 antar jeg?

Tore vil trolig ta en ansvar på denne klassen hvilket betyr at Torsdag ikke vil passe. Det blir da enten mandag eller onsdag som vil være fokus for denne klassen. Her må vi finne den dagen vi tror vil passe best for så mange som mulig. Tore vil legge føringer her, men for at han skal lykkes trenger han oppslutning av medlemmene. Hvem vil sette av en fast dag i uken til touringkjøring, og hvilken dag passer best?

-

Drfting
Driftig følges opp som eget punkt. Klubben ønsker å tilrettelegge for drifting, og vil bistå med både midler og arbeidskraft der dette trengs. 

Øvrig - F1/Track/Mini-Z m.fl.

Øvrige klasser og aktivtiterer rundt dette drives av engasjementet som oppstår. For å lykkes, trengs det noen som lojalt stiller opp i en fast frekvens. Vi tar derfor løpende stilling til hva vi gjør her ettersom interessen melder seg. 

--

MossRC - et sted å hente energi i hverdagen!
Det viktigste med klubben er at dagene som settes av oppleves som et energiboost, og at man kommer hjem med mer energi enn når man kom. Vennskap, sosial omgang, mennskelighet, rekruttering og racing er viktige verdier klubben ønsker å ivareta.

--


Det jobbes kontinuerlig med å forbedre klubben. Kom veldig gjerne med flere innspill, ønsker og ideer til post@mossrc.no

Takk for din oppmerksomhet ;-)Print artikkel Skriv ut artikkelen