Ferieklubben 2014

Ferieklubben 2014 - 24 og 25 juni

Lær å kjøre å radiostyrt bil hos Moss RC-Bilklubb! I løpet av 2 dager i juni arrangerte Moss RC-Bilklubb 2 spennende racing-dager med radiostyrte biler for Ferieklubben.

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (17.6.2014)

I regi av Moss Kommune og kulturtjenesten, gjennomført Moss RC-Bilklubb et 2 dagers kurs den 24 og 25 juni.  Påmeldingen skjedde via Moss Kommune sine nettsider: www.moss.kommune.no. Klubbens flotte permanente innendørsbane på 250m2 ble benyttet, og det ble kjørt med Tamiya M-05 onroad Minicooper biler i scala 1:12.

Dag 1  inneholdt opplæring om bilen og dens oppbygging og funksjonalitet, og det ble tatt en gjennomgang og en demonstrasjon av klubbens ulike bilklasser. Det ble trent i kjøreteknikk med fokus på sporvalg, bremsing og overblikk. Dag 1 ble avsluttet med teamkjøring der lag på henholdvis 2 og 3 elever disponerte 1 bil gjennom flere 8 minutters løp. Hver bil er utsyrt med en tidtager slik at leder kunne gi eksakte tilbakemeldinger på antall runder, rundetider og posisjoner. Dette ble en sukess, og lagånden var rett og slett overveldende!

Dag 2 ble en ren løpsdag med litt konkurranser og moro, og ble avsluttet med utdeling av diplomer og premier. Vi stilte med alt nødvendig utstyr. Aldersspennet var fra 8 til 13 år.

Pris pr. deltager for begge dager var 600,-

Spørsmål rundt arrangementet kan rettes til post@mossrc.no. Adressen til klubben er: MossRC, Rabbekkgaten 9, 1523 Moss. Samme bygg som XL-Bygg. Inngang på baksiden av bygget mot Melløs Stadion

Flygebladet som er delt til alle skoler i distriktet, kan du laste ned og se her.


En blid gjeng etter dag 1!


Sjekk av dekk


Ask


Klar ferdig....


Simen


Læring om linjevalg


Anders


Team Jens, Simen og Erling


Jørgen


Hvordan er bilen satt sammen?


Team Jørgen og Sebastian


Team Anders og Ask


Erling


Jens


Publikum


Ask


Sebastian


Pokaler og diplomer til alle

Print artikkel Skriv ut artikkelen