Driftig i fokus

Stor endringer er på gang!

Nye krefter og intiativ skal bringe driftingbanen videre til nye høyder! Erik har tatt tak i roret for øyeblikket, og han har klare intensjoner om å gjøre banen til en god arenae for driftere, og til et trekkplaster for klubben!

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (25.10.2015)

Driftingbanen hos Moss RC-Bilklubb har vært gjennom flere faser siden oppstarten. Det har vært lagt ned MYE arbeide i banen fra bl.a. Steinar, Maria, Lasse, Robin, Joakim og Kim. I fjor ble det bygget et nytt flott kjørepodie, og det ble laget et nytt flott layout etter beste evne. Likevel har vi i år valgt å tenke nytt. Fleksibilitet, kjøreflyt, variasjon, friksjon er stikkord for nye drift tider.

Erik har vært en stor pådriver for dette, og han vist stort engasjement. Med seg har han både Vidar, Thorbjørn  og Magnus. Alt det gamle banedesignet har de fjernet slik at bare teppet stod i gjen. Teppet ble deretter omhyggelig renset med en tepprenser. Nye KERBS ble kjøpt inn for å kunnne legge et fleksibelt, lekkert banelayout. 

Kerbsene, som ble kjøpt inn av RC-deler for omlag 8.000,- består av små elementer som kan klikkes sammen. Kerbsene kommer i både rette og kurvede elemeneter, og er formet slik at man kan kjøre både på og over uten at bilen blir skadet. Samtidig ser det både ekkert og strukturert ut. Det vil også komme et miniatyra-utovern på deler av kerbsene, samt diverse spennende dekor. 

Erik har nå også leget en egen facebookside for drifting: Moss RC Klubb - Drifting. Meld deg inn så holer du følge med utviklingen av driftingbanen. 

Vi gleder oss til å se hva teamet til Erik nå får til, og vi ser frem til å se både gamle og nye driftere på annlegget i tiden som kommer.

Klubben må nå på sponsorjakt for å hente inn ytterligerer ca. 10.000,- til slik at vi får komplettert hele banen med kerbs, autovern og dekor. Det skal vi få til! Det er plass på kjørepodiet til sponsorplakater for de rette sponsorene. Noen som har noen ideer til hvem som kan sponse?
Her fikk vi fint besøk av både  Piotr og Przemek (til venstre) som kom med både tips og råd.


Print artikkel Skriv ut artikkelen