M-Chassis - enkelt og morro!

MossRC inviterer til Tamiya M-Chassis klasse

Klubben er i full gang med å bygge opp denne artige rekrutteringsklassen og det er nå også satt opp egne løp for disse bilene. Les mer. På M-ChassieCup 2013 er det pr. 20 november 27 med - og flere er på veg!

Denne klassen er like morsom for nybegynneren som den viderekomne! Her behøver du ikke å være god på å skru så lenge du klarer å ha kontroll på bilen.


Tamiya M-Chassis er morsomme og enkle biler. Konstruksjonen er robust og bilene er lette å kjøre. Med kun fremhjulsdrift, får man en stabil og fin kjøring selv for nybegynnere.  Her er det lettere å hevde seg, og kjøring er i mye høyere fokus en skruing som vil bli på et minimum. 

Bilene oppnår en hastighet på banen på ca. 35km/t hvilket oppleves som helt perfekt for disse bilene.

Kjøreregeler for M-Chassis hos MossRC er enkle. Motor være original børstemotor eller tilsvarende. På løp vil vi trolig dele ut motor med startkontingenten slik at ingen "jukser". Man kan få bytte til kulelager og man kan få sette på oljedempere. Det skal også være maks 7,4 volt batterier. Man kan valgfritt velge dekk så lenge de har maks 60mm dimensjon. Er bilen din utenfor normalen må du belage deg på å justere deg inn. Følg med på klubbens regler som endres i takt med erfaringen vi opparbeider. Reglene finner på konkurransene vi setter opp. 


Ønsker du å sikre deg en slik til medlemspris? Send en oss en MAIL

     


Ta en kikk på filmene under, så ser du litt mer om bilene og konstruksjonen.
   
 
Trenger du bil? Du finner biler på Modellspesialisten på Rygge Storsenter - eller hos Micronor i Fredrikstad. Bruk våre sponsorbutikker! Finner du ikke det du trenger der, vil du ALLTID kunne kjøpe biler på klubben. En bil koster ca. 1.200,- til 1.500,- litt avhengig av hvilket karosseri du velger. Vi anbefaler deg sterkt Sweep dekk (ca. 250,- for 4), kulelager (ca. 200,-), justerbare 50 mm. oljedempere (300,-/-500,-). Bilens understell er helt like på alle M-05 biler. Man kan likevel enkelt justere akselavstand i forhold til hvilket karosseri du vil kjøre. Den kan lønne seg å ha et karosseri som gjør at bilen lett havner på hjulene om du skulle velte. Ellers behøver du sender, servo, batteri, lader og dekksmøring - om du ikke har noe fra før. Komplett pakke med alt du behøver slik vi anbefaler, er ca. 4.000,- Trenger du mer info? Kom innom klubben da vel.
Print artikkel Skriv ut artikkelen