Åpent?

Viktig melding!

Som følge av Coronaviruset og stor, generell smittefare, tar klubben ansvar i nasjonal dugnadsånd og holder klubben stengt inntil videre fra og med nå. Alle offesielle åpningstider utgår. Kos dere hjemme med bygging og lakkering m.m. Vask hender ofte, samhandle med så få andre som mulig, og bidra selv til å begrense smittfaren.

Vi sees snart igjen. Mvh. Styret

--

Følg med her, og på facebook. Når vakter melder seg, legges det ut her. 

--


Følg med i dialogen på våre facebooksider, og rett gjerne en forespørsel om åpningstider der. Det kan være lurt å like denne siden slik at man mottar oppdatert informasjon.

Så lenge vi har medlemmer som ønsker å stille opp på faste vakter, vil banen være åpen. Ønsker du å kjøre uten at det er annonsert? Legg inn en forespørsel på facebook slik at en potensiell vakt vet at det interesse for kjøring. Brått melder en vakt seg skal du se ...

Åpningstider:


Merk at vi veldig gjerne ser nybegynnere på løpsdagen (tirsdager). Vi setter opp et eget løp for nybegynnere om det er interesse for det. 

For å ha åpent flere dager, trenger vi vakter. Har du lyst til å være vakt? Ta kontakt med oss.

Det er nå 18 nøkkelvakter i klubben som er sertifisert for å kunne åpne klubben etter eget ønske. Når disse velger å ha åpent, vil det annonseres på facebook. 

Steinar Lilleng er ansvarlig for vaktlister i klubben. Har du spørsmål om åpningstider, kan du sende en mail til: slilleng(a)online.no eller ta kontakt på telefon: 90928353.