Vel overstått lørdag 8 november!

Imento Endurence 4 timers 8 nov.!

Takk for en kjempetrivelig 4 timers lørdagsrace! 4 timer høres lenge ut, men vi kan forsikre at tiden går fort. Det ble en svært spennende match, men det ble snart tydelig hvem som kjempet om 1 plass og 3 plass.

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (30.10.2014)

Tid:
Lørdag 8 november
Oppmøte 11.00
Start: 12.00 

Lagene var: Kim&Tore, Johnny&Michael, Ronny&Steinar og Mats&Torstein. Petter var med som singel driver noen timer da han ikke hadde tid til lengre enn 14.00.

Lenge var den kun 3 runder som skilte 1 og 2 plass, med det ble tilslutt Kim&Tore som kjørte flest runder.  Kampen mellom 3 & 4 plass var også intens, og avstanden på mellom 11 og 17 (ca. 2 minutter) runder var jevnt hele løpet. Det dessverre litt biltrøbbel i starten for Mats&Torstein som da aldri klarte å ta igjen Johnny og Michael. Med rundt 1200 runder kan det fort skje et uhell med bilen, så ingenting var over før det var over!

Moro var det, og Imento hadde virkelig bidratt med fantastisk flotte premier. Ingen visste hva første premien var da disse ble tilfeldig trukket før start. Vi håper det ikke blir lenge til neste gang, og vi oppfordrer til å stille. Dette er moro uansett om man vinner eller ei!


 

Regler:
- Torqtuned motor
- Valgfri diff

Pris: 
- 150,- pr. mann (300,- pr. lag) som i fjor
 

--

Fra romjulsløpet i 2013:

Imento sponset løpet 27 desember 2013, og stilte med premier til en verdi av 5000,- Ta en kikk på bildene fra dette forykende arrangementet.

Oppsummering i bilder:


En strålende opplagt gjeng klare til start...Bilene klargjøres til 4 timers prøven...Premiebordet - sponset av Imento, virket svært forlokkende og motiverende!Morten sjekker motoren.


Klare til start!Johnny fra Imento foretar premieutdelingen.
De stolte vinnerne: 1. Morten og Trond, 2: Paul og Petter 3: Johnny og Michael


--

2 mann skal kjøre 1 bil sammenhengende i 240 minutter! Dette er moro, og krever et godt teamwork! Lading, smøring, fiksing, spising - ja alt som må til må koordineres som et team. Det teamet som kjører flest runder på 4 timer - vinner! I fjor klarte vinnerlaget å kjøre 1120 runder! Blir denne prestasjonen slått i år? Det er riktignok ikke helt lik bane, men det gir en pekepinn på hvor mange runder man ca. vil klare å kjøre. Meld deg på her og nå!


Kjell Magne har tatt på ansvaret for gjennomføringen av Imento Endurence løpet. Alt er ikke helt 100% spikret, men møt opp - for dette blir spennende!

Bilene som kjøres er Tamiya M05/03 biler med motor som leveres ut ved start. 

Premier til en verdi av 5000,- i premiepotten!!!
Imento sponser løpet og vil stille med flotte premier for pallplassene! Dette fordrer selvsagt at vi får nok påmeldte - dvs. minst 5 biler!

Hvem skal du kjøre sammen med? Finn en partner og meld deg på! Det er fint om alle som skal kjøre melder seg på. Dvs. begge pr. bil. Kall gjerne teamet for f.eks. "Team Johnny & Petter" etc.  Husker du ikke transponder nummeret, så finner du bare på et fiktivt 8 sifret nummer. 

Løpet kjøres fra 16.00 til 20.00

Spørsmål til Kjell Magne? Mobil: 92057047

Regler:
- Handout motor - 540 standard
- Original Tamiya regulator
- Lipo batteri
- Valgfri diff

Pris: 
- 150,- pr. mann (300,- pr. lag) som i fjor

Meld deg på her nå! 
Følg linken til: Registrering

Se hvem som har meldt seg på her: Påmeldte 

--

Sjekk ut hvordan vi gjennomførte 4 timers løpet i 2012

Print artikkel Skriv ut artikkelen