Driftingskolen

Er du klar for å bli bedre? Har du lyst til å være med på kurs og moro?

Hva er drifting?
Drifting er en heftig gren innen motorsport hvor det handler om å beherske bilen mens den sklir sidelengs gjennom svingene. Med presisjon skal du beregne bilens bane gjennom svingen sidelengs, mens du forbereder deg til en perfekt inngang til neste sving. Innbremsing, gasspådrag, linjevalg, hastighet, rytme og trafikk er noen av elementene du må beherske. Har du lyst til å lære deg dette samt å få en teknisk forståelse av bilen? Hva med å være med på vårt kurs?

Hvem passer det for?
Enten om du er liten eller stor, har vi alle som drivermed rc en lidenskap for å bli bedre og kunne forbedre oss. Som en av de første i verden, lanserer MossRc en helt egen unik ny skole for alle som har lidenskap for Rc drifting. Kurset egner seg for de som er nye i "gamet", men vi tilpasser kurset etter hvor mange som blir påmeldt. Du vil uansett får det gøy - og du vil få mye verdifull trening!

Målet med kurset - Pris
Skolens underordnet mål er å gjøre deg forberedt på å kunne delta i hvilken som helst drifting konkurranse i Norge. Kurset starter når vi har nok påmeldte. Prisen vil være 1200kr. og inkluderer 6 kurs, samt kursmateriell. På plakaten under ser du noen av elementene som blir gjennomgått. Kursmateriell i perm inngår. Kurset vil foregå på søndager. 

Over en periode på 6 uker vil du ha tilgang til klubbens beste sjåfører og lære å drifte fra basic til konkurranse sjåfør. Drifting skolen ønsker deg velkommen enten om du er erfaren eller helt ny.

Påmelding
I bunn finner du påmeldingsskjemaet. Er du interssert? Meld deg på, eller bruk påmeldings skjemaet for å stille spørsmål til kursleder. 
Fornavn:

Etternavn:

Hvis under 18 år, navn på foresatt:

Fødselsdato:

Mobilnummer:

Mobilnummer foresatt:

Kontakt mail:

Redigerbar tekst:


Har du spørsmål?