SlideshowKom i gang med RC!
Sesongstart: Dugnad 27. september - Cupstart 10. oktober!

Kjære alle sammen! Sesongen er snart i gang! Blir du med på dugnad 27. september fra 16:00? Det blir kort, effektivt og trivelig. Meld din interesse på vår facebookside, så vet vi hvem som kommer og hvor mange gratis pølser vi skal varme!


Les mer (24.9.2023)
Onsdag for nybegynnere!
Onsdag - Dagen for nybegynnere!

Hei på deg!

Vi har det SÅ trivelig på klubben. Har du lyst til å komme å se - også kanskje prøve litt? Kom innom på onsdager. Da kan det hende vi kan la deg teste noen runder om du ikke har kjørt hos oss før.  

Lurer du på hvor vi holder til? Se her: http://www.mossrc.no/hvor 

Klubben har også montert en ny nøkkelfri lås til inngangen. Vi kommer tilbake mer mer info om dette. Pr. nå er det kun nøkkelvakter som har adgangskoder.

Følgende datoer er satt fra styret:

Tirsdag  28. september - Vi rydder, fikser og vasker oss klare. Det er ikke lagt opp til kjøring. 
Torsdag 5. oktober - Sesongåpning  - Nøkkelvakt oppstart
Onsdag 6. oktober - M-Chassis oppstart hver onsdag
Lørdag 16. oktober - Åpen dag - kom og prøv (flyttet en uke ut fra 9. oktober)
Tisdag 12.oktober - Cupstart alle klasser

Mer info om regler for hver klasse kommer. 

Hver tirsdag frem til påsken 2024 er det løpskjøring for alle klasser som starter presis kl. 19.00. Det kjøres 2 kvalifiseringer før finale. Er det flere enn 5 stk. i et heat, blir gruppen delt i 2. Vinner av B-finale rykker opp i A-finale. Hver runde varer i 5 minutter med unntak av 1:12 Track som kjører 8 minutter. Har du lyst til å komme å se? Alle er velkomne innom.

Onsdager har nå blitt M-Chassis dagen. Kom med hva du vil også på onsdager, men dette er dagen du trolig finner flest som kjører M-Chassis. 

Torsdag blir nå 1:12 track dagen. Det er 10-15 stk. som har vist sin interesse der, så her blir det trolig bra med aktivitet denne sesongen. 

Lurer du på når banen er åpen? Følg løpende med på våre Facebooksider. Der legges det ut når det er folk på klubben. Har du lyst til å kjøre, men ikke kan se om det er åpent? Legg ut et ønske på Facebook, så kan det fort hende at det er noen fra klubben som åpner for å kjøre med deg. 


Les mer (21.9.2021)
3 fantastiske baner!
3 fantastiske baner - Et supert anlegg!
Moss RC-Bilklubb by på 3 knallfine baner. En touringbanen på 260m2 som er 25 meter lang og 11 meter bred, en Crawlerbane på ca. 100 m2 med en flott og detaljrik innramming og en Mini-Z bane en stor Mini-Z bane som lett kan gjøres om. Hver tirsdag kl. 19.00 gjennom vintersesongen kjører vi løp. Onsdager har vi mer fokus på nybegynnere. Kom inn for å se. Dette vil du like, og det passer for alle. Vi hjelper deg med tips, utstyr, kaffe og kjøring. Se våre facebooksider for oppdatert info! 

Les mer
En helt RÅ Crawlerbane!
En helt RÅ Crawlerbane har blitt enda bedre i 2020/21!

Til 2018/19 sesongen fikk klubben en helt ny Crawlerbane! Nå i 2020/21 sesongen har den blitt oppgradert med enda flere utfordringer!


Les mer
Grasrotandelen
Grasrotandelen - Kanskje klubbens viktigste inntekt?
Jakten på penger til klubben er alltid et tema. Vi trenger stadig nye ting til klubben...
Les mer (17.9.2013)
Tamiya M-Chassis og TT-01/02
Tamiya M-Chassis og TT-01/02 - En perfekte start!

Tamiya har laget radiostyrte biler siden tidenes morgen. Bilene er skreddersydde for deg som vil komme i gang med hobbyen og som gjerne bygger bilen selv. Tamiya lager ikke bare radiostyrte biler, men også svært detaljrike plastbyggesett, og ferdige utstillingsmodeller med svært høy kvalitet og detaljrikdom. Tamiya er kjent for god kvalitet, enkle modeller og høy detaljrikdom på alle sine modeller om det er radiostyrt eller ei. Les mer