SlideshowNy Crawlerbane!
Ny Crawlerbane åpnet hos Moss RC-Bilklubb!

Det er med stor glede vi nå kan annonsere at vi har åpnet en helt ny Rock Crawlerbane 2. desember kl. 12.00!  Kom og se den spektakulære og utfordrende banen for radiostyrte 1:10 crawlere! Se video fra banen, flere bilder fra åpningen og omtale i Moss-Avis lenger ned i artikkelen. 


Les mer
Sesongstart 2018
Vi lader opp til høstsesongen 2018!

Kjære alle sammen!

Vel overstått sommerferie! Vi er nå snart snart i gang med ny forrykende sesong. Vi gleder oss til de mørke høstkveldene som passer perfekt til kjøring, mekking og kos. Oppbygging av Crawlerbanen er også igang, men vi har ikke noen endelig ferdigstillelse dato å komme med her enda.
Her kommer følgende oppstartsdatoer og generell informasjon:


Les mer (04.9.2018)
2 spennende baner!
2 spennende baner - Et supert anlegg!
Moss RC-Bilklubb by på 2 knallfine baner. En touringbanen på 260m2 som er 25 meter lang og 11 meter bred, og en Crawlerbane på ca. 100 m2 med en flott og detaljrik innramming. Hver tirsdag kl. 19.00 gjennom vintersesongen kjører vi løp. Kom inn for å se. Dette vil du like, og det passer for alle. Vi hjelper deg med tips, utstyr, kaffe og kjøring. Se våre facebooksider for oppdatert info! 

Les mer
Grasrotandelen
Grasrotandelen - Kanskje klubbens viktigste inntekt?
Jakten på penger til klubben er alltid et tema. Vi trenger stadig nye ting til klubben...
Les mer (17.9.2013)
M-Chassis - enkelt og morro!
MossRC inviterer til Tamiya M-Chassis klasse
Klubben er i full gang med å bygge opp denne artige rekrutteringsklassen og det er nå også satt opp egne løp for disse bilene. Les mer. På M-ChassieCup 2013 er det pr. 20 november 27 med - og flere er på veg!

Denne klassen er like morsom for nybegynneren som den viderekomne! Her behøver du ikke å være god på å skru så lenge du klarer å ha kontroll på bilen.

Les mer
Nybegynner?
Lyst til å prøve deg, men skeptisk?
Bli RC sjåfør du også! Det er moro, pulsskapende, sosialt og enkelt! Alder spiller ingen rolle. Her kjører alle aldre sammen, men vi skiller på biler og evne. Velger du en klasse som M-Chassie eller Mini-Z, vil du raskt klare å kjøre like raskt som de beste. Kjører du elite klassen Touring 1:10, vil ogspå setup på bilen spille inn på dine prestasjoner. Ikke nøl med å komme innom! Kanskje det er en mulighet for å prøve også? Bare ta kontakt med oss, så får du tips og råd hele veien. 

Les mer (10.10.2012)