Slideshow2020/21 sesongen er i gang!
2020/21 sesongen er i gang!

Kjære alle sammen!

Vi gleder oss igjen over de de mørke høst- og vinterkveldene som passer perfekt til kjøring, mekking og kos. Hovedbanen har fått en helt nytt teppe som er spesialbestilt fra USA, og Crawlerbenen har blitt spekket med nye utfordringer og løyper!

Hver tirsdag frem til påsken 2020 er det løpskjøring for alle klasser som starter presis kl. 19.00. Det kjøres 2 kvalifiseringer før finale. Er det flere enn 5 stk. i et heat, blir gruppen delt i 2. Vinner av B-finale rykker opp i A-finale. Hver runde varer i 5 minutter med unntak av 1:12 Track som kjører 8 minutter. Har du lyst til å komme å se? Alle er velkomne innom.

Onsdager har nå blitt M-Chassis dagen. Kom med hva du vil også på onsdager, men dette er dagen du trolig finner flest som kjører M-Chassis. 

Lurer du på når banen er åpen? Følg løpende med på våre Facebooksider. Der legges det ut når det er folk på klubben. Har du lyst til å kjøre, men ikke kan se om det er åpent? Legg ut et ønske på Facebook, så kan det fort hende at det er noen fra klubben som åpner for å kjøre med deg. 


Les mer (09.11.2019)
En helt RÅ Crawlerbane!
En helt RÅ Crawlerbane har blitt enda bedre i 2020/21!

Til 2018/19 sesongen fikk klubben en helt ny Crawlerbane! Nå i 2020/21 sesongen har den blitt oppgradert med enda flere utfordringer!


Les mer
2 fantastiske baner!
2 fantastiske baner - Et supert anlegg!
Moss RC-Bilklubb by på 2 knallfine baner. En touringbanen på 260m2 som er 25 meter lang og 11 meter bred, og en Crawlerbane på ca. 100 m2 med en flott og detaljrik innramming. Hver tirsdag kl. 19.00 gjennom vintersesongen kjører vi løp. Kom inn for å se. Dette vil du like, og det passer for alle. Vi hjelper deg med tips, utstyr, kaffe og kjøring. Se våre facebooksider for oppdatert info! 

Les mer
Grasrotandelen
Grasrotandelen - Kanskje klubbens viktigste inntekt?
Jakten på penger til klubben er alltid et tema. Vi trenger stadig nye ting til klubben...
Les mer (17.9.2013)
M-Chassis - Utrolig morro!
Alle kan enkelt kjøre i Tamiya M-Chassis klassen!
Denne klassen er like morsom for nybegynneren som den viderekomne! Her behøver du ikke å være god på å skru så lenge du klarer å ha kontroll på bilen.

Les mer
Nybegynner?
Lyst til å prøve deg, men skeptisk?
Bli RC sjåfør du også! Det er moro, pulsskapende, sosialt og enkelt! Alder spiller ingen rolle. Her kjører alle aldre sammen, men vi skiller på biler og evne. Velger du en klasse som M-Chassie eller Mini-Z, vil du raskt klare å kjøre like raskt som de beste. Kjører du elite klassen Touring 1:10, vil ogspå setup på bilen spille inn på dine prestasjoner. Ikke nøl med å komme innom! Kanskje det er en mulighet for å prøve også? Bare ta kontakt med oss, så får du tips og råd hele veien. 

Les mer (10.10.2012)