Sesongstart 3. oktober

En forrykende 2018 sesong!

Folkens! Gled dere! Det yrer i klubben om dagen. Det har vært fikset og planlegt, og en helt ny banelayout på hovedbanen ble klar 2. oktober! Sesongen 2017/2018 ble offisielt satt i gang 3. oktober - i høstferien -  med testløp på tirsdagscuppen. Den 10.okober kjørte vi i gang med tidenes mest kaotiske 4 timers M-Chassis løp! 

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (01.10.2017)Engasjementet har aldri vært større! Med over 13 påmeldte biler og 26 sjåfører samtidig på 4 timer`n, ble det duket for en fantastisk, kaotisk sesongstart!

Det var flust av folk,  livestreaming på facebook, heftig kjøring, storskjerm, drøssevis av kollisjoner, febrilske mekanikere, varme pølser, drivende musikk og underholdte tilskuere!


Vi er allerede i gang med planlegge 2018/19 sesongen og dere har mye å glede dere til. Fra høsten kommer det en helt ny Crawlerbane. Følg med for mere informasjon senere!


--

Ny banelayout 2. oktober.
Klubben lager stadig nye banelayouts for å skape variasjon. Her ser dere siste versjon av banen:---

Hva er Tamiya M-Chassis?
Tamiya M-Chassis er robuste og morsomme biler produsert av Tamiya i en årrekke. Bilene har forhjulstrekk, og er lette å kjøre. I tillegg er de svært enkle å bygge, reparere og vedlikeholde. Dette er rett og slett en ultimat nybegynner RC-bil!

Understellet (chassiet) er likt på alle biler, men man kan lakke sitt eget karosseri for å sette et særpreg på bilen.


Les mer om M-Chassis HER,  og tips til det ultimate setup på M-Chassis finner du HER

--

M-Chassis for alle!
M-Chassis passer for alle aldre. 2 ganger i året arranger Moss RC-Bilklubb kjørekurs for Ferieklubben på bestilling fra Moss Kommune. Da kjøres det selvsagt med M-Chassie biler. Les mer om ferieklubben sitt arrangement i regi av Moss RC-Bilklubb HER.
Video: 

I filmen under ser dere et typisk M-chassis løp på en tirsdag hos Moss RC-Bilklubb. M-Chassis er ganske enkelt den beste nybegynnerklassen. Merk at på løpet under kjøres det 6 biler. På 4 timeren 10. oktober blir det over 13 biler på banen! Det sier seg selv at det er duket for god underholdning!

Regler med tanke på bruk av motor, regulator, karosseri og vekt:Print artikkel Skriv ut artikkelen