Sesongstart 3. oktober

En forrykende sesongstart 3. oktober 2017!

Folkens! Gled dere! Det yrer i klubben om dagen. Det fikses og planlegges, og en helt ny banelayout på hovedbanen ble klar 2. oktober! Sesongen 2017/2018 blir offisielt satt i gang 3. oktober - i høstferien -  med testløp på tirsdagscuppen. Den 10.okober kjører vi i gang med tidenes mest kaotiske 4 timers M-Chassis løp! 

Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (01.10.2017)Engasjementet har aldri vært større! Med over 13 påmeldte biler og 26 sjåfører samtidig på 4 timer`n, er det duket for en fantastisk, kaotisk sesongstart!

Det blir flust av folk, det blir livestreaming på facebook, heftige kjøring, storskjerm, drøssevis av kollisjoner, febrilske mekanikere, varme pølser, drivende musikk og forhåpentligvis underholdte tilskuere!

Er du klar for å være med eller se på? Det er plass til inntil 17 sjåfører på podiet. Til nå er det 13 påmeldte. Ta kontakt med oss om du vil melde deg på via Facebook eller send en mail til post@mossrc.no

--

Ny banelayout 2. oktober.
Klubben lager stadig nye banelayouts for å skape variasjon. Her ser dere siste versjon av banen:---

Hva er Tamiya M-Chassis?
Tamiya M-Chassis er robuste og morsomme biler produsert av Tamiya i en årrekke. Bilene har forhjulstrekk, og er lette å kjøre. I tillegg er de svært enkle å bygge, reparere og vedlikeholde. Dette er rett og slett en ultimat nybegynner RC-bil!

Understellet (chassiet) er likt på alle biler, men man kan lakke sitt eget karosseri for å sette et særpreg på bilen.


Les mer om M-Chassis HER,  og tips til det ultimate setup på M-Chassis finner du HER

--

M-Chassis for alle!
M-Chassis passer for alle aldre. 2 ganger i året arranger Moss RC-Bilklubb kjørekurs for Ferieklubben på bestilling fra Moss Kommune. Da kjøres det selvsagt med M-Chassie biler. Les mer om ferieklubben sitt arrangement i regi av Moss RC-Bilklubb HER.
Video: 

I filmen under ser dere et typisk M-chassis løp på en tirsdag hos Moss RC-Bilklubb. M-Chassis er ganske enkelt den beste nybegynnerklassen. Merk at på løpet under kjøres det 6 biler. På 4 timeren 10. oktober blir det over 13 biler på banen! Det sier seg selv at det er duket for god underholdning!

Regler med tanke på bruk av motor, regulator, karosseri og vekt:Print artikkel Skriv ut artikkelen