Onsdag for nybegynnere!

Onsdag - Dagen for nybegynnere!

Hei på deg!

Vi har det SÅ trivelig på klubben. Har du lyst til å komme å se - også kanskje prøve litt? Kom innom på onsdager. Da kan det hende vi kan la deg teste noen runder om du ikke har kjørt hos oss før.  

Lurer du på hvor vi holder til? Se her: http://www.mossrc.no/hvor 

Klubben har også montert en ny nøkkelfri lås til inngangen. Vi kommer tilbake mer mer info om dette. Pr. nå er det kun nøkkelvakter som har adgangskoder.

Følgende datoer er satt fra styret:

Tirsdag  28. september - Vi rydder, fikser og vasker oss klare. Det er ikke lagt opp til kjøring. 
Torsdag 5. oktober - Sesongåpning  - Nøkkelvakt oppstart
Onsdag 6. oktober - M-Chassis oppstart hver onsdag
Lørdag 16. oktober - Åpen dag - kom og prøv (flyttet en uke ut fra 9. oktober)
Tisdag 12.oktober - Cupstart alle klasser

Mer info om regler for hver klasse kommer. 

Hver tirsdag frem til påsken 2022 er det løpskjøring for alle klasser som starter presis kl. 19.00. Det kjøres 2 kvalifiseringer før finale. Er det flere enn 5 stk. i et heat, blir gruppen delt i 2. Vinner av B-finale rykker opp i A-finale. Hver runde varer i 5 minutter med unntak av 1:12 Track som kjører 8 minutter. Har du lyst til å komme å se? Alle er velkomne innom.

Onsdager har nå blitt M-Chassis dagen. Kom med hva du vil også på onsdager, men dette er dagen du trolig finner flest som kjører M-Chassis. 

Torsdag blir nå 1:12 track dagen. Det er 10-15 stk. som har vist sin interesse der, så her blir det trolig bra med aktivitet denne sesongen. Det blir lagt opp til en egen cup for 1:12 track med Lars Haugen i spissen.

Lurer du på når banen er åpen? Følg løpende med på våre Facebooksider. Der legges det ut når det er folk på klubben. Har du lyst til å kjøre, men ikke kan se om det er åpent? Legg ut et ønske på Facebook, så kan det fort hende at det er noen fra klubben som åpner for å kjøre med deg. 


Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (21.9.2021)Nytt layout i fra 6. oktober 2020/21 sesongen

Forrige sesong:


Thomas har laget nye elementer på Crawlerbanen 

2018/19 sesongen


Hva er Tamiya M-Chassis?
Tamiya M-Chassis er robuste og morsomme biler produsert av Tamiya i en årrekke. Bilene har forhjulstrekk, og er lette å kjøre. I tillegg er de svært enkle å bygge, reparere og vedlikeholde. Dette er rett og slett en ultimat nybegynner RC-bil!

Understellet (chassiet) er likt på alle biler, men man kan lakke sitt eget karosseri for å sette et særpreg på bilen.


Les mer om M-Chassis HER,  og tips til det ultimate setup på M-Chassis finner du HER

--

M-Chassis for alle!
M-Chassis passer for alle aldre. 2 ganger i året arranger Moss RC-Bilklubb kjørekurs for Ferieklubben på bestilling fra Moss Kommune. Da kjøres det selvsagt med M-Chassie biler. Les mer om ferieklubben sitt arrangement i regi av Moss RC-Bilklubb HER.

Regler med tanke på bruk av motor, regulator, karosseri og vekt:Print artikkel Skriv ut artikkelen