2021/22 sesongen er i gang!

2021/22 sesongen er i gang!

Kjære alle sammen!

På tross av de dystre Coronatidene, gleder oss igjen over de de mørke høst- og vinterkveldene som passer perfekt til kjøring, mekking og kos. 

Hver tirsdag frem til påsken 2021 er det løpskjøring for alle klasser som starter presis kl. 19.00. Det kjøres 2 kvalifiseringer før finale. Er det flere enn 5 stk. i et heat, blir gruppen delt i 2. Vinner av B-finale rykker opp i A-finale. Hver runde varer i 5 minutter med unntak av 1:12 Track som kjører 8 minutter. Har du lyst til å komme å se? Alle er velkomne innom.

Onsdager har nå blitt M-Chassis dagen. Kom med hva du vil også på onsdager, men dette er dagen du trolig finner flest som kjører M-Chassis. 

Torsdag blir nå 1:12 track dagen. Det er 10-15 stk. som har vist sin interesse der, så her blir det trolig bra med aktivitet denne sesongen. Det blir lagt opp til en egen cup for 1:12 track med Lars Haugen i spissen.

Lurer du på når banen er åpen? Følg løpende med på våre Facebooksider. Der legges det ut når det er folk på klubben. Har du lyst til å kjøre, men ikke kan se om det er åpent? Legg ut et ønske på Facebook, så kan det fort hende at det er noen fra klubben som åpner for å kjøre med deg. 


Ved Torstein Syvertsen
Oppdatert: (02.3.2020)Nytt layout i fra 6. oktober 2020/21 sesongen

Forrige sesong:


Thomas har laget nye elementer på Crawlerbanen 

2018/19 sesongen


Hva er Tamiya M-Chassis?
Tamiya M-Chassis er robuste og morsomme biler produsert av Tamiya i en årrekke. Bilene har forhjulstrekk, og er lette å kjøre. I tillegg er de svært enkle å bygge, reparere og vedlikeholde. Dette er rett og slett en ultimat nybegynner RC-bil!

Understellet (chassiet) er likt på alle biler, men man kan lakke sitt eget karosseri for å sette et særpreg på bilen.


Les mer om M-Chassis HER,  og tips til det ultimate setup på M-Chassis finner du HER

--

M-Chassis for alle!
M-Chassis passer for alle aldre. 2 ganger i året arranger Moss RC-Bilklubb kjørekurs for Ferieklubben på bestilling fra Moss Kommune. Da kjøres det selvsagt med M-Chassie biler. Les mer om ferieklubben sitt arrangement i regi av Moss RC-Bilklubb HER.

Regler med tanke på bruk av motor, regulator, karosseri og vekt:Print artikkel Skriv ut artikkelen